Om Birkholm DesignBirkholm design er et kvalitetsbevidst webbureau der laver hjemmesider og andre grafiske opgaver til overkommelige priser. Vi laver løsninger til både online og offline medier.


Up To Date

Birkholm Design er "up to date" og følger hele tiden med i tidens trend og det nyeste indenfor den teknologiske verden. En af de ting vi har stor fokus på når vi udvikler hjemmesider er vigtigheden af at blive set og da mange nu om dage bruger mobile enheder og tablets til at tilgå internettet så er det et must at en hjemmesiderne også fungere på disse enheder.


SEO

Derudover gør vi os indenfor SEO optimering altså søgeordsoptimering da dette er noget af det der kan give din hjemmeside flest besøgende.


Tryksager

Yderligere mener vi at tryksager også sagtens kan være med på "moden" dette kan man gøre via nye tiltag som QR-koder som man skanner med mobile enheder og kan tilgå en hjemmeside, video eller hvad der nu lige passer ind i det pågældende projekt. Dermed ikke sagt at alt skal være det nyeste på markedet, da der i forvejen findes mange traditionelle design løsninger som stadig den dag i dag fungerer og ser fremragende ud.


Vi får budskabet ud!

Vi bygger mange af vores design på AIDAs modellen både tryksager og hjemmesider dette gør vi fordi det er en rigtig god model til at komme ud med ens budskab grafisk vi bruger den til næsten alle vores opgaver også selvom det ikke skal lede til et salg men måske bare til at brugeren skal trykke sig videre til en underside eller bare blive orienteret med det der står. Jeg har her kort beskrevet AIDAs modellen

•A – Attention/awareness – Opmærksomhed
 (Bruger vi til at tiltrække kundens opmærksomhed)

•I- Interest – Interesse
 (Bruger vi til at vedvare og øge kundens interesse ved at fokusere på fordele og egenskaber)

•D- Desire – Ønske
 (Nu skal man overbevise kunden det er det han/hun vil have og ønsker fra et produkt eller service som tilfredsstiller deres behov)

•A- Action-Handling
 (Her fører vi kunden til en handling/ og eller køb)

•s- Satisfaction – Tilfredsstillelse
 (Tilfredsstille kunden så de bliver repetitive kunder og giver referencer til produktet/servicen)

Hvis der er omtale om salg og et produkt der skal fremstilles arbejder vi også en del med EFU modellen som er en meget simpel model, som gør det den skal. Den præsentere produktet via Egenskaber, Fordele og Udbytte.


En hjemmeside du kan opdatere

Hvis man gerne vil have en hjemmeside som man nemt selv kan ændre og redigere, så opsætter vi den i et såkaldt CMS system. Dette er et dynamisk system der gør at man som bruger nemt kan logge ind bagved siden og opdatere den med nyheder osv. Dette gør man via et nemt og overskueligt interface der minder meget om word. Birkholm Design er et nyopstartet webbureau som startede i indgangen af 2012. Vi har personligt mange års erfaring indenfor vores område og vi mente derfor at det var oplagt at gå i gang med at hjælpe andre både privat personer, men også virksomheder med design både med færdige løsninger men også enkelte grafiske elementer. Hvor vi både er fokuseret på online og offline elementer og traditionelle tryksager.

Denne side er Copyrightet af Benjamin Birkholm - Kontaktoplysninger Tlf. +45 28 58 63 74 Email: mail@birkholmdesign.dk

facebook twitter